Rubén Lladós

        Tècnic en activitRubénats fisicoesportives i Guia Interpretador del Parc Nacional d’Aigüestortes i estanys de Sant Maurici.

 

Com a educador ambiental, he dirigit i realitzat activitats d'educació ambiental i activitats d'astronomia amb tot tipus de públic.

 

Els meus estudis i la meua experiència m'han portat a fer de la meua passió, la meua professió: guia de muntanya. Realitzant guiatges pel Pirineu i portant grups amb raquetes de neu, tot gaudint del immens patrimoni natural que tenim al nostre país.

 

Per altra banda també he fet activitats per la resta de la península Ibèrica, Bretanya Francesa i Nepal.

 

M'agrada la muntanya i la natura. Sensació de llibertat, moments y experiències inoblidables, valors que t'aporta com a persona l'estar amb contacte amb el medi ambient... es això el que intento transmetre a les persones que participen en les nostres activitats, que per a ells sigui una experiència única.

 

 

 

Ivet Moncusí

Ivet        Sempre he dedicat la meva professió al sector turístic, a la natura i a les activitats a l'aire lliure. Això m’ha portat a ser el que més m’agrada: Tècnica d'activitats fisicoesportives en el medi natural.

He impartit sessions d’iniciació a l’astronomia i guiatges en centres de natura.

 

Gràcies al Cicle Formatiu d'Interpretació de la Llengua de Signes he realitzat estades de convivència amb el col·lectiu de persones sordes i sordcegues.

 

En definitiva, el més gratificant per mi, és veure com la gent ha gaudit d'un entorn tant proper i descobreix que som una part més de la naturalesa, que hem d'aprendre a cuidar-la i respectar-la.