Equip

Recerca de Viatges

Activitats Destacades

Category: Travesses
Price: 350,00 €

Travessa de la Ruta de l'Ermità.

More...

Raquetes de Neu

Les raquetes de neu es un mitjà que ens ajuda a desplaçar-nos sense haver d'enfonsar-nos en la neu fonda i que s'acoplen a les botes. Les raquetes distribueixen el pes de la persona sobre una superficie més gran, de manera que el peu no s'enfonsa tant en el mantell nival.

L'origen i l'existencia de les raquetes no son coneguts del tot amb presició, encara que els historiadors les situen entre 2000 i 4000 anys a.C., probablement començant per l'Asia central.

Les raquetes de neu han anat evolucionant durant els anys i desde els anys 80 s'han anat popularitzant fins avui dia en que es construeixen amb materials plastics resistents, estalviant pes i equipant-les amb grampons i claus per millorar l'adherencia amb neus dures.

 

Avui dia la pràctica de les raquetes de neu ja es cosidera per si mateixa un esport. Ens permeten desplaçar-nos per terrenys nevats de manera sencilla i amb una tècnica que es pot aprendre relativament rapidament. Això permet a tot tipus de públic poder gaudir d'un medi que fins ara els i era completament ostil i dificil.

 

 

 A Polar-Trek realitzem itineraris per a totes les edats. Itineraris per a tots els nivells, sencills de mig dia per fer un primer tast d'aquest esport, itineraris que per la seua durada i per el seu itinerari ens permet gaudir de la neu d'una forma diferent divertida i sense haver de patir.

 

Per altra banda també realitzem itineraris per a iniciats. Itineraris mes exigents de un dia o de varis dies de durada que es portaran a gaudir d'aquesta activitat de forma segura amb ambients més alpins.

 

 

  • Filters